Elfogadom Webáruházunk sütiket (cookie) használ a weboldal használatával kapcsolatos statisztikai adatok gyűjtése céljából. Az "Elfogadom" gombra kattintással hozzájárulsz ezen adatok kezeléséhez. A sütikre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken elérheted: LINK

Adatkezelési tájékoztató

A(z) Leddigital Trade Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében.

Az Adatkezelő minden szükséges biztonsági (technikai és szervezeti) intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a felhasználó adatai ne kerülhessenek illetéktelen kézbe.

A Felhasználó felelőssége, hogy a saját eszközén megtegyen minden szükséges biztonsági intézkedést (pl.: operációs rendszer frissítése, böngésző frissítése, tűzfal és anti-vírus szoftver használata, nem biztonságos hálózatok mellőzése, stb.) a saját adatai védelmében.

Az Adatkezelő címe: 
4029 Debrecen, Faraktár utca 9.

Az adatkezelő elérhetősége:
Telefon: +36(30)238-3087
e-mail: leddigitalkft@gmail.com

Az érintettek köre: A "webshop.leddigital.hu" oldalra regisztrált felhasználók.

Az adatgyűjtés célja: A webáruházban leadott megrendelések teljesítése és számla kiállítása. 

Az adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a regisztráció folyamán, az "Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat" felirat melletti jelölőnégyzet kipipálásával kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.  

A kezelt adatok köre: A regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
-A Leddigital Trade Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 
-A Csomagpiac Kft. szállítmányozási munkatársai.
-A Venture Bt. könyvelő munkatársai.
-A webwise Hungary Kft. webtárhely szolgáltató munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: Az Adatkezelő az elektronikusan tárolt személyes adatokat a megrendelés teljesítését követően határozatlan időtartamig megőrzi. A nem elektronikusan tárolt személyes adatokat (számla) az Adatkezelő 8 évig köteles megőrizni.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél:

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

A Felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház "Fiókom" oldalára belépve megtekintheti, módosíthatja saját adatait. A Felhasználó az Adatkezelő által kezelt adatainak a törlését, zárolását e-mailben kérheti az Adatkezelőtől.

Ha a felhasználó megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.  Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.